Ring til os på 97 12 30 95

Om os

Frisørsalonen

Teamet

Vores frisørteam består af dygtige og passionerede frisører og elever Vi er specialister i alt fra herreklip, dameklip og børneklip og kan skabe de perfekte looks til hele familien.


Vores team følger altid med i de nyeste trends og teknikker inden for frisørverdenen og sikrer dermed, at du altid får en moderne og stilfuld frisure.Vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse, og du vil altid blive mødt med et smil.

Kunden i centrum

Hos HairChoice arbejder vi uden tidsbestilling. Alt hvad du skal gøre er, at møde op i vores salon, trække et nummer, og vente på det bliver din tur. Så kan du ellers glæde dig til en professionel og behagelig behandling.

Hos os er kunden altid i centrum. Du vælger selv, hvornår du har lyst til at blive klippet, og du behøver derfor ikke at vente til det passer ind i frisørens kalender. Konceptet ”uden tidsbestilling” gør det ligeledes muligt at holde priserne på et fornuftigt niveau, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.​

Hos hairchoice forhandler vi de populære hårprodukter, som vi benytter i vores saloner.
Frisør uden tidsbestilling i Herning

Frisørsalonen

Ingen tidsbestilling

Hos os behøver du ingen tidsbestilling – du møder op, når det passer dig.
Vi står altid klar – du behøver at planlægge i forvejen.

Familieklip

I vores salon klipper vi alle medlemmer af din familie.
Uanset om det er mor, far, børn eller bedsteforældre, skaber vores dygtige frisører flotte og moderne frisurer, der passer til enhver alder og stil.

Parkering lige til døren

Hos os er parkering aldrig et problem. Vi har nemlig parkering lige ved døren, så du nemt kan komme til og fra vores salon.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.